0
Domaći fudbal

Tekić: Radna grupa ne nudi nikakvo rešenje

Objavljeno: 11.12.12 u 23:00

Tokom današnjeg dana izborna komisija FK Crvena zvezda odbila je kandidaturu Branka Tekića i na taj način ostavila Dragan Džajića kao za sada jedinog kandidata.

 

Ipak Tekić, je odreagovao na odbijanje kandidature, putem saopštenja koje vam prenosimo u celini, a u kome između ostalog trenutnu Upravu crveno – belih naziva “društvom sa ulice”, koje je zloupotrebilo autoritet Aleksandra Vučića.

 

Saopštenje za javnost Branka Tekića:

 

“Nisam sa nadao da će ljudi koji vode klub odbiti moju kandidaturu sa ovako nespretnim objašnjenjem. Oni vode FK Crvena zvezda, a ponašaju se kao društvo iz ulice. Mnogo je kontradiktornosti od samog dolaska do načina raspisivanja izbora i to govori o haotičnom stanju.

 

Ja još nisam čuo da je neko prezentovao strategiju poslovanja kluba. Osim smanjenja dela duga otpisom ili oproštajem poverioca nije ponuđeno nikakvo rešenje, pa se pitam da li je to model rada koji je Radna grupa želi da postavi za buduće vreme.

 

Imam utisak da su zloupotrebili želju i mogućnost gospodina Vučića da pomogne klubu.

 

Njegovu nameru pozdravlja svaki zvezdaš, veliki broj sportskih radnika, verujem i velika većina naroda i hvala mu što je sprečio totalni sunovrat kluba. Međutim, neki članovi RG misle da ako su pored njega mogu da rade šta hoće i kako hoće.

 

Neću komentarisati odbijanje kandidature sve do konačnog izbora. Neka završe kako su naumili i po njihovim “zakonima” i “pravilima”, a onda ću im objasniti šta je trebalo da urade i šta je po zakonu, a ne da se ponašaju kao da im je klub ostavljen u nasledstvo od roditelja. Interesi kluba moraju biti uvek i jedini na prvom mestu,” kaže se u saopštenju.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter