1
Auto Moto

Rosi nema šta da dokazuje

Objavljeno: 11.12.12 u 19:07

 

Tim Direktor Jamahe, Masimo Meregali kaže da Valentino Rosi nema „ništa da dokazuje“ na svom povratku u tim u kome je ostvario neke od svojih najvećih uspeha, uprkos sezonama koje je ostavio iza sebe sa Dukatijem u kojima nije postigao gotovo ništa.

Italijan je osvojio samo jedan podijum sa Dukatijem ali kod budućeg poslodavca kažu da on neće biti pod nepotrebnim pritiskom.

„Valentino je Valetnino  i on ne mora ništa nama da demonstrira. Nema on šta da dokazuje. On će uskoro napuniti 34 godine i u njegovim vozačkim godinama ljudi manje rizikuju i drugačiji su rezoni od onih sa 23. godine, ali tu je njegovo iskustvo koje ima prevagu. Svaki put kada je video da je bilo moguće ostvariti dobar rezultat sa Dukatijem, on je to iskoristio i pokazao da je na veoma visokom nivou.“

O rivalitetu Lorenca i Rosija koji će se ponovo naći u istom timu, Meregali kaže da ne očekuje da to bude kao nekada.

„Obojica su se promenili od njihovog prethodnog zajedničkog nastupa, i mislim da će obojici biti korisno da budu u istom timu. Ne očekujem nikakve konflikte kao u prošlosti a ovoga puta će tim biti jedinstven, bez podizanja zida između dva klana.“

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Rosi nema Å¡ta da dokazuje | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hi there. Very cool web site!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally…I’m glad to locate a lot of useful information right here within the article. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter