0
Ostali sportovi

Na bod od polufinala

Objavljeno: 11.12.12 u 21:52

Čuda su moguća. Najbolje srpske rukometašice uspele su da savladaju selekciju Danske rezultatom 29:26 (14:12) i tako se nađu na korak od plasmana u polufinale. Za taj uspeh, koji bi bio ravan osvajanju medalje Srpkinjama nedostaje još jedan jedini bod, a rival će im u četvrtak biti selekcija Francuske.

 

Kako su započele meč protiv Skandinavki, najbolje srpske igračice su i završile – furiozno. Sve ovo između bilo je povuci-potegni,  ali je čak i takav miks bio dovoljan da se igračice selektora Saše Boškovića raduju na kraju, a i mi zajedno s njima.

 

A da su nam na utakmici španski arbitri kidali živce – jesu. Da tokom celog šampionata nemamo domaćansko suđenje – nemamo. Da smo se uplašili kad su Dankinje sredinom drugog poluvremena povele dva gola razlike – jesmo. Ali sve su to ispravile devojke u crvenim dresovima i došle na korak od sna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter