1
Evropske lige

Manćini se divi Faraonu

Objavljeno: 11.12.12 u 17:37

Stefan El Šaravi je fenomenalnim partijama ove sezone zaludeo čitavu Evropu i svi su oduševljeni njegovim igrama. Zato nikoga i ne čude priče da bi vrlo brzo mogao da promeni sredinu i napusti Milan, a kao jedan od najzainteresovanijih klubova pominje se Mančester Siti. Roberto Manćini ne krije da obožava Faraona.

„Mnogo mi se dopada El Šaravi. Napredak u njegovoj igri je ogroman, zaista je sjajan igrač. Da li će doći u Siti? Ne, on je igrač Milana.“
Manćini je na ovaj način priznao da mu se dopada stil igre mladog Italijana, ali i da za sada nema nameru da ga dovede. A ako bude čekao, cena će samo rasti…
0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Manćini se divi Faraonu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. hi!,I really like your writing so much! percentage we communicate extra approximately your article on AOL? I require a specialist on this area to resolve my problem. May be that’s you! Looking forward to peer you.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter