2
Domaći fudbal

Strpljenju došao kraj

Objavljeno: 10.12.12 u 11:40

Prošlo je čak devet meseci od kada je istekao rok da Crvena zvezda na račun užičke Slobode uplati novac za transfer Filipa Kasalice i Nikole Maksimovića.

Kako nema indicija da će bilo kakve uplate biti Užičani su rešili da povuku konretne poteze, pa su tako pustili bankarsku menicu za naplatu svojih potraživanja i još poslali tužbu Arbitražnoj komisiji Jelen Superlige.

Kasalica i Maksimović su na Maraknu došli u transferu vrednom nešto više od 500.000 evra, a crveno – beli su do sada na račun Slobde uplatili tek 200.000, pa se tužba odnosi na ostalih otprilike 300.000 evra.

0
0

2 Komentara

  1. When I first saw this title Strpljenju doÅ¡ao kraj | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Very well written post. It will be helpful to everyone who utilizes it, including myself. Keep doing what you are doing i will definitely read more posts.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter