0
Ostali sportovi

Prokockale pobedu

Objavljeno: 10.12.12 u 21:57

Dramatično je reč koja najbolje opisuje sve ovo viđeno u poslednjih deset minuta susreta Srbija – Švedska u prvom kolu drugog kruga takmičenja na Evropskom prevnstvu, a haotično je reč koja najbolje opisuje igru srpskih rukometašica u istom tom periodu – 23:23 (13:14).

Igračice selektora Saše Boškovića su u 51. minutu imale pet golova viška (23:18), a do kraja meča nisu uspele da postignu nijedan jedini. Ali su zato šutirale nerezonski, dodavale lopte rivalu direktno u ruke, nerazumljivo grešile u najprostijim akcijama….

Ali dobro, imajući u vidu da je utakmica počela sjajnom igrom Skandinavki, što je materijalizovano velikom prednošću od pet golova viška, pa onda fenomenalno drugo poluvreme Srpkinja, možda je remi i najpravedniji ishod. Mada, onako čisto navijački, trebalo je da mi pobedimo.

Nema veze. Sutra je već sledeća tekma protiv Danske u kojoj jurimo pobedu. Kvalitet za prolaz u polufinale imamo, samo još da konačno iskoristimo tu prednost domaćeg terena i da Arena jednom bude puna.

REZULTATI GRUPE E:

Danska – Češka 33:30 (13:12)
Norveška – Francuska 30:19 (14:10)
Srbija – Švedska 23:23 (13:14)

TABELA: Norveška 6, Danska 4, Srbija 3, Švedska 3, Francuska 2, Češka 0.

Parovi 2. kola: Češka – Francuska, Norveška – Švedska, Srbija – Danska.
Parovi 3. kola: Češka – Švedska, Srbija – Francuska, Danska – Norveška.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter