0
Tenis

Laslo osvojio Oranž Boul

Objavljeno: 10.12.12 u 10:25

Nakon finala koje je odigrao prošle nedelje na čuvenom turniru Edi Her, ove nedelje osvojio je čuveni Oranž Boula u konkurenciji do 18 godina i time se upisao u knjigu velikih šampiona.

U četvrtfinalu Laslo je kao deseti nosilac eliminisao prvog favorita ovog takmičenja, Italijana Đanluiđija Kvincija 6:7(2), 6:2, 6:1. U borbi za plasman u finale Đere je bio bolji od Amerikanca Thai-son Kviatovskog 6:4, 6:4.

U borbi za tron Laslo je odmerio snage sa 12. nosiocem, Šveđaninom Eliasom Ymerom i zabeležio ubedljivu pobedu 6:4, 6:4.

Izuzetan kraj sezone. Koliko si zadovoljan?

“Jako sam zadovoljan, drugi deo sezone mi je bio izuzetno dobar. Osvojio sam dva ITF G2 turnira, igrao finale fjučersa, finale Eddie Herra i osvojio sad Orange Bowl.

Kakve su ti ambicije za 2013. godinu?

“Ambicije – što bolji rang na ITF u, međutim neću da jurim bodove. U prvom delu godine ću igrati više ITF- a, a u 2. delu ću da se baziram uglavnom na fjučerse. Pokušaću i na ATP u da imam što bolji rang. Ali svakako će mi biti najbitnije da mi igra bude dobra i da napredujem u teniskom smislu”.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter