0
Domaći fudbal

Hteli da me bace iz aviona

Objavljeno: 10.12.12 u 15:00

Nekad je bio Vermezović pa onda Vermez, pa čika Crni, pa opet Vermez i to mu sada smeta. Hoće trener Partizana opet da postane Vermezović. Kaže neće da se orodi s novinarima.

Novinari me oslovljavaju s Vermez, kao da smo familija. Ne znam šta je sledeće. Možda da me zovu brate ili tebra, ali ne vidim da ostale trenere zovu po nadimcima“ kaže Vemez(ović) i nastavlja o svojim problemima s novinarima:

„Najviše mi je zasmetalo što posle utakmice s Tromsom na konferenciji nisam dobio nijedno pitanje, a znam da su pojedinci, ali neću otkriti koji, bili spremni da me masakriraju u slučaju poraza.

Taj trijumf je meni i mojim igračima bio veoma važan i mnogo nas je pogodilo što na konferenciji nije postavljeno nijedno pitanje.“

Međutim, Vermez(ović)u novinari nisu najveći problem. Ima ih on i u upravi kluba koji ga ne mirišu. Šta više, kako Vermezo(ović) kaže spremni su da ga bace iz aviona, ali nije odgovorio na pitanje koju je odluku doneo kad je njegov ostanak u klubu u pitanju.

„Na konferenciji su me pitali da se priča kako nisam dobar trener i da mi se sprema otkaz, pa sam odgovorio da sam odluku doneo pre 20 dana. Kakvo je bilo pitanje, dakav je bio i moj odgovor.

Možda sam bio razočaran nekim stvarima, na koje nisam mogao da utičem. Svakome od nas se dogodi da uđe u takvu fazu i da nam se sve skupi, ali razgovor s prijateljima sve leči. To pitanje je bilo okidač, možda sam i ja želeo da budem intrigantan“ a onda Vermez(ović) poentira:

Na kosntataciju da su svi njegovi prethodnici imali apsolutnu podršku, pa bili smenjeni, Vermez(ović) je dodao:

„Meni je drago što nemam apsolutnu podršku, već je podeljena. Čujem ove kafanske priče, a čak su mi i ljudi iz uprave pokazali telefonske poruke najbližih saradnika u kojima piše da žele da me izbace iz aviona“ rekao je Vermez(ović).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter