in ,

Zvezdin dres obavezuje

 

Posle loše igre i poraza protiv Budućnosti u Podgorici, predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović upozorio je prvotimce crvenpo – belih da takvo izadanje ne sme da se ponovi.

“Porazi su sastavni deo sporta, a činjenica da smo bili u seriji od 11 pobeda mogla bi da navede na zaključak da nije strašno izgubiti utakmicu od vrlo dobre ekipe Budućnosti.”

“Jasno je da je ekipa u poslednje vreme bila u žestokom ritmu, na čestim i napornim putovanjima, ali nedopustiv je pristup iz prve tri četvrtine. Dres Crvene zvezde obavezuje svakoga ko ga nosi da u svakom trenutku mora da pruži maksimum” rekao je Čović za zvaničan klupski sajt.

On je dodao da požrtvovanje, borbenost i želja da se pobedi moraju da se vide u očima svakog igrača, čak i u trenucima kada ne ide sve od ruke.

“ Budućnost je verovatno odigrala svoju najbolju utakmicu, a Zvezda najlošiju, zato svi igrači moraju da stave prst na čelo i dobro razmisle. To ne sme da se ponovi, jer takav odnos neće biti tolerisan.” zaključio je Čović.

 

 

Autor: Site Default

Serbian sports journalist, NBA analyst

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

9.12.12

Šumaher na motoru