0
Auto Moto

Toro Roso mora da bude bolji

Objavljeno: 09.12.12 u 11:51

Skuderia Toro Roso mora da bude bolja naredne sezone, posle relativno slabog izdanja ove, kaže suvlasnik Red Bula koji je bio nezadovoljan devetom pozicijom među konstruktorima i svega 26 bodova.

Toro Roso je naš ruki tim i njegovi ciljevi nisu isti kao ciljevi Red Bula“ izjavio je Matešic.

„Ipak, nismo zadovoljni razvojem automobila i moraju da se nađu načini da napravimo poboljšanja, jer to je ono što zahtevamo“

Daniel Rićiardo koji ostaje u timu i ove sezone, veruje da tim može da ispuni gazdina obećanja i da se vrati makar u formu iz 2011. kada su završili šampionat na sedmom mestu među konstruktorima.

„To je cilj našeg tima. Sa novim tehničkim direktorom koji je veoma ambiciozan, imamo pravo da verujemo da možemo da budemo bolji. Ima mnogo prostora za napredovanje. Uz dužno poštovanje onoga što smo uradili u 2012. mislim da ima mnogo više prostora za napredovanje nego za nazadovanje, a ja definitivno verujem u naš progres“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter