1
Evropske lige

Preokret Liverpula

Objavljeno: 09.12.12 u 19:13

Poslednji meč dana u 16. kolu Premijer lige odigran je na Apton Parku gde je Vest Hem poražen od Liverpula sa 3:2 u meču koji je obilovao preokretima.
Liverpul je na ovom susretu bio bez najboljeg igrača Luisa Suareza, pa je Rodžers na mesto centarfora morao da stavi Džondža Šelvija i ispostavilo se da je upravo on bio čovek odluke. Liverpul je poveo sjajnim golom Glena Džonsona, nekadašnjeg čekićara, koji se ubacio sa desne strane i sjajnim udarcem matirao Jaskalainena.

U 36. minutu dosuđen je penal za Vest Hem nakon igranja rukom Alena, a sa bele tačke je pogodio Nobl. Minut pre kraja prvog poluvremena čekićari dolaze do vođstva, a Stiven Džerard je smestio loptu u sopstvenu mrežu.

Vodio je Vest Hem sve do 76. minutu kada pogađa rezervista Džo Kol i svojim prvim golom u sezoni donosi izjednačenje crvenima. A tri minuta kasnije centrira Henderson sa desne strane, a gol postiže Šelvi (mada se iz jednog ugla čini da je bio autogol Kolinsa). Liverpul je tako došao do nova tri boda, pokazao da ipak može bez Suareza, a i izjednačili su se po broju bodova sa Vest Hemom i sada su deseti (22 boda).

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Preokret Liverpula | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. As I site possessor I believe the content material here is rattling fantastic , appreciate it for your efforts. You should keep it up forever! Best of luck.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter