1
AdmiralBet ABA Liga

Partizan savladao MZT

Objavljeno: 09.12.12 u 21:08

 

Posle Radničkog i Zvezde i treći srpski predstavnik u ABA ligi je savladao makednonski MZT.

Posle teškog poraza u Laktašima i tesnog poraza od Barselone Partizan je dočekao MZT koji igra u usponu forme. U još jednoj utakmici teškoj za gledanje, crno beli su očekivano savladali Makedonce i sada sa skorom 9-3 su se vratili na samo jednu pobedu zaostatka za vodećom Igokeom.

Loše je Partizan otvorio meč pa su gosti imali 2-9 na startu ali se ekipa Duleta Vujoševića konslolidovala i stegla odbranu pred kraj četvrtine pa tako preuzela prednos. Činjenica da krajem prve i početkom druge četvrtine MZT nije dao 6 minuta koš dovoljno govori o odbrani crno belih. Ali u napadu se ponovio veliki broj izgubljenih lopti pa Partizan nije uspeo da napravi osetniju razliku do treće četvrtine. U trećoj četvrtini crno beli prave novu seriju pa sa 42:41 idu na 62:44 i čuvaju tu prednost do kraja meča.

Partizan je ponovio neke ranije utakmice Aba lige koje je pobedjivao u Pioniru, mučio se u napadu imao čak 23 izgubljene lopte, Dule je dobio tehničku, i na kraju je Partizan i pobedio. Dosta su Makedonci pomogli crno belima pošto nisu mnogo zaostajali za izguubljenim loptama, imali su 21 uz samo 19 pogodjenih šuteva iz igre. Partizan je potpuno nadskočio protivnika a tu je prednjačio Gordon sa čak 16 uhvaćenih lopti.

Gordon je bio i najefikasniji na meču sa 15 poena, 10 je dodao Bertans dok je 9 imao Lučić. Kod gostiju, istakao se Marjan Stojanovski sa 15 poena 11 je dodao Dejvis.

 

 

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Partizan savladao MZT | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Whats up. Very nice web site!! Guy .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally…I’m happy to locate a lot of helpful information right here within the article. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter