0
AdmiralBet ABA Liga

„Navijači nam daju veliku energiju“

Objavljeno: 09.12.12 u 15:25

Radnički je u 12. kolu ABA lige savladao Split sa 72:63, a najbolji igrač utakmice bio je amerikanac Teriko Vajt.

Kragujevčani su imali solidnu prednost sve do samog kraja susreta. Tada su Splićani uspeli da se vrate u meč, ali je Vajt svojim umećem uspeo da obezbedi trijumf Radničkom.

„Počeli smo utakmicu bez energije. U ovoj ligi svaki tim od vrha do dna je težak protivnik i nikoga ne bismo smeli neozbiljno da shvatimo. Ali, u drugom poluvremenu smo zaigrali bolje i zasluženo smo pobedili“, izjavio je Vajt.

Navijači su ispunili dvoranu „Jezero“, a atmosfera koju su napravili je bila odlučujuća za pobedu izabranika Mute Nikolića.

„Atmosfera u hali je bila naelektrisana. Baš ta energija koju smo dobili od navijača nam je bila potrebna. Sviđaju mi se ’crveni đavoli’, ali i svi drugi naši navijači“, istakao je Vajt.

Teriko Vajt je iz utakmice u utakmicu sve bolji, a izgleda da Amerikanac može još više.

„Igram onako kako znam i umem. Znam za šta sam sposoban, kao i ceo stručni štab. Jednostavno, igram onako kako sam navikao, sada se samo oslobađam“, poručio je bek Radničkog.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter