1
Evropske lige

Kad Tigar pobesni

Objavljeno: 09.12.12 u 20:52

Atletiko Madrid je u okviru 15. kola Primere dočekao Deportivo La Korunju, a Radamel Falkao je u pobedi od 6:0 postigao neverovatnih pet golova.

Ali nije on započeo seriju Madriđana već Dijego Kosta u 23. minutu. A onda kreće šou u režiji Tigra. Prvo pogodak u 28. minutu na asistenciju Kokea, a do kraja prvog poluvremena još jednom trese mrežu nesrećnog Aranzubije. U drugom delu igre još tri gola fantastičnog Kolumbijca, prvo iz penala u 64. minutu, a do 71. je kompletirao petardu!

Sada je Falkao drugi strelac lige sa 16 golova, a Atletiko ostaje drugi sa tri boda manje u odnosu na Barsu koja tek treba da igra protiv Betisa (Mesi u startnih 11). Deportivo ostaje poslednji na tabeli sa samo 11 bodova.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Kad Tigar pobesni | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Very well written post. It will be helpful to everyone who utilizes it, including myself. Keep doing what you are doing i will definitely read more posts.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter