0
Evropske lige

Interu derbi!

Objavljeno: 09.12.12 u 22:57

Odigran je derbi meč 16. kola Serije A, Inter je na Đuzepe Meaci savladao Napoli sa 2:1 i tako se ponovo popeo na drugo mesto na tabeli!

Stramaćoni je počeo meč sa Kambijasom na mestu libera, a sa Kasanom i Militom napred, dok je s druge strane Macari u napadu od prvog minuta stavio Kavanija i Insinjea. Inter je pove u 8. minutu kada je Kasano izveo korner, poslao loptu na drugu stativu gde se iz drugog plana ubacio Fredi Guarin i sjajnim udarcem iz prve savladao De Santisa. Napoli je od tog momenta počeo da igra bolje, napadao je, a Kavani je propustio najbolju priliku za izjednačenje kada je šutirao glavom pored gola sa par metara.

 

Kaznio je ovo Inter u 38. minutu, Guarin je uposlio Milita koji se rešio Britosa i poslao loptu u mrežu…

Napoli je u drugom poluvremenu uspeo da smanji na 2:1 golom Kavanija posle karambola u kaznenom prostoru Intera, a svemu je prethodio udarac Pandeva koji je bio u ofsajdu. Inter je uspeo da se odbrani do kraja meča i sada je ponovo drugi sa 34 boda, a Napoli je treći sa bodom manje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter