1
Evropske lige

Hanover umirio Lever

Objavljeno: 09.12.12 u 20:36

Odigran je i poslednji meč 16. kola Bundeslige, Hanover je porazio drugoplasirani Leverkuzen i tako omogućio Bajernu da ima dvocifrenu bodovnu prednost u odnosu na sve rivale!

Sve je počelo odlično po aspirindžije, koje su u drugom minutu povele golom Gonzala Kastra, ali je Hanover došao do preokreta golovima Huštija sa bele tačke i zatim Dijufa u 57. minutu. To prvo vođstvo domaćih trajalo je svega dva minuta, jer se u strelce tada upisao i Štefan Kisling, međutim novi penal je dosuđen za Hanover u 69. minutu i Hušti je ponovo bio siguran za pobedu ekipe Mirka Slomke.

Hanover je sada deseti sa 23 boda, dok Lever ostaje drugi sa 30 (11 manje od Bajerna). U poslednjem kolu jesenjeg dela Lever dočekuje HSV, dok Hanover gostuje Fortuni u Dizeldorfu.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Hanover umirio Lever | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hi there. Very cool site!! Guy .. Excellent .. Superb .. I will bookmark your website and take the feeds also…I am glad to find numerous useful information here in the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter