0
AdmiralBet ABA Liga

Zvezda zaustavljena u Morači

Objavljeno: 08.12.12 u 20:54

Svaka serija ima kraj, pa tako i ova Zvezdina. Seriju od jedanaset vezanih pobeda crveno beli su prekinuli u Podgorici. Očajna igra u napadu tokom prve tri četvrtine je crveno bele sklupo koštala na ovom meču.

Delovali su Beograđani veoma umorno na ovom meču. Nije Budućnost pokazala neku brilijantnu igru, štaviše imala je vrlo loš procenat šuta i bacanja ali su crveno beli igrali toliko loše u napadu da je i pored slabe partije, Budućnost imala i 23 poena prednosti.

Sve je krenulo nizbrdo za crveno bele krajem prve četvrtine kada je Budućnost napravila seriju od 7-0. U drugoj četvrtini nova serija domaćih, sada 9-0 a u trećoj serija od 14-4. Zvezda je poene davala na jedvite jade, što zbog grešaka u tranziciji, što zbog promašenih zicera. Vuk Radivojević je imao posebno loše veče, on je u četiri kontra napada išao na ulaz leđima(???) i svaki put promašio.

Dozvali su se Zvezdaši pameti u poslednjoj deonici, napravili seriju 17-6 koja je bila dovoljna samo da ublaži poraz. Vukoičić je forsirao zonu 1-3-1 i 3-2 u odbrani koja i nije toliko loše funkcionisala. Ali loše su crveno beli zatvarali reket posle promašenih trojki domaćih. Takođe su crveno beli bili ranjivi sa niskog posta gde je Li radio šta je hteo. Konačno je zona 3-2 proradila u poslednjoj deonici kada su se domaći propisno ispromašivali za tri pa je Zvezda uspela da smanji jako veliki zaostatak.

Najbolji igrač utakmice bio je Džerald Li sa 22 poena od toga ut za dva fantastičnih 10/11. Kod Zvezde najbolji je bio kapiten Rakočević sa 18 koševa.

Crvena zvezda i Budućnost VOLI sada imaju isti skor od 7 pobeda i 5 poraza.

Zvezda u sledećem kolu igra derbi protiv Radničkog u Pioniru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter