0
AdmiralBet ABA Liga

Svaki meč Aba lige je bitan

Objavljeno: 08.12.12 u 17:09

Crno-beli nakon veoma teške i uzbudljive utakmice u Evroligi protiv Barselone, nastavljaju sa takmičenjem u regionalnoj ligi.

Klub iz Humske se nalazi na drugoj poziciji na tabeli ABA lige, sa skorom od osam pobeda i tri izgubljene utakmice, dok je makedonski tim na sedmom mestu sa učinkom od šest pobeda i pet poraza.

„Makedonski šampion po prvi put učestvuje u Jadranskoj ligi. I pokazali su u ovom delu takmičenja da zaista zaslužuju svaki respekt, pogotovu u ovom drugom delu sezone kada je ekipa doživela određene korekcije.

Pre svega došao je trener Pipan i neki novi igrači, Bakić, Otašević i naš mladi reprezentativac Turanjanin, a povratkom Gečevskog, koji je jedno vreme pauzirao, oni su zaista ekipa za svaki respekt. Veoma iskusan tim, koji čine i makedonski repezentativci, tu pre svega mislim na Čekovskog i Stojanovskog, uz odličnog amerikanca Dejvisa.

Sigurno je da nas očekuje jedan veoma značajan i težak meč i mislim da će naši igrači shvatiti upravu težinu ovih reči, kojima sam okarakterisao ekipu MZT Skopje.

Praktično nama je svaka naredna utakmica u sklopu Jadranske lige meč koji je od ogromnog značaja, s obzirom da je jako dobro poznat novi način prolaska u Evroligu naredne godine. Zbog tih okolnosti moramo da razmišljamo samo o pobedi, kako na ovom meču tako i u narednom periodu“, istakao je trener crno belih Duško Vujošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter