1
Evropske lige

Ozil srušio Valjadolid

Objavljeno: 08.12.12 u 21:56

Madridski Real je uspeo da u 15. kolu Primere savlada u gostima Valjadolid sa 3:2, iako su dva puta gubili! Prvi put je Valjadolid izgubio meč na stadionu Munisipal.
Valjadolid je poveo u 7. minutu kada je pogodio Manučo Gonkalveš, a već u 12. minutu je izjednačio Benzema. Ekipa Miroslava Đukića je odlično igrala i opet povela, a ponovo je iz peterca pogodio Manučo, ovoga puta glavom.Real drugi put do izjednačenja dolazi u 45. minutu, dupli pas Ozila i Benzeme, Francuz petom odigrava do Nemca koji postiže pogodak.
A gol odluke postiže Mesut Ozil u 72. minutu. Treba napomenuti da je murinjo u drugom poluvremenu promenio oba beka (Arbelou i Naća) i da je poslednja četvorka izgledala prilično čudno – s desna na levo Ramos, Pepe, Alonso, Kaljehon…

Real ostaje treći sa 32 boda (dva više i meč manje ima Atletiko), a Valjadolid je za sada sedmi sa 21 bodom.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Ozil sruÅ¡io Valjadolid | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello there! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay. I’m definitely enjoying your blog and look forward to new posts.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter