0
TimeOut

Kuliranje na Maldivima

Objavljeno: 08.12.12 u 19:56

Posle dugačke, naporne i pre svega uspešne sezone, zatim mnogobrojnih humanitarnih angažovanja Novak Đoković potražio je utočište kako bi što više napunio baterije pred novu sezonu.

Destinaciju koju je izabrao za odmor sa devojkom Jelenom bili su Maldivi, a Novak je po dolasku u London gde će primiti nagradu od princa Vilijema, rekao da je uživao u prelepom arhipelagu.

“Poslednjih par nedelja sam bio sa Jelenom na odmoru, na jednom prelepom tropskom ostrvu. Posle naporne ali uspešne godine, baš mi je bilo potrebno da se isključim, opustim i napunim baterije. Stigao sam i u London, na humanitarnu večeru koja prikuplja novac s ciljem da pomogne mladima koji su ostali bez doma i porodice, i žive na ulicama Engleske. Radujem se tome što ću upoznati i princa Vilijama, pokrovitelja ove organizacije. On je divan primer mladog čoveka svesnog da ima mnogo onih koji su manje srećni od njega i kojima treba pomoć.” rekao je Novak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter