0
Košarka

Jelena Antić blizu tripl-dabl učinka

Objavljeno: 08.12.12 u 21:37

ž

Košarkašice Partizan Galenike zabeležile su novu pobedu u 14. kolu Međunarodne ženske regionalne košarkaške lige, savladavši Slobodu iz Novog Grada rezultatom 86:54 i tako su i dalje ostale jedine neporažene u konkurenciji.

 

Izuzetnu partiju ostvarila je Jelena Antić koja je meč završila sa 29 poena, uz 10 skokova i šest asistencija, za ukupan indeks korisnosti od 41. Dvocifren učinak imale su i Milica Deura sa 10 i sa 12 poena. U poraženoj ekipi najbolja je bila Dragana Stanković sa 30 poena i 12 skokova.

 

Prva četvrtina je bila prilično ujednačena i završena je nerešeno, rezultatom 21:21. Sve dileme oko pitanja pobednika rešene su u drugoj i trećoj četvrtini, koje su ‘crno-bele’ zbirno dobile rezultatom 59:14. U strelce su se do kraja utakmice upisale sve igračice Partizana.

 

Izabranice Marine Maljković su tako učvrstile vodeću poziciju na tabeli regionalne lige sa 11 trijumfa iz isto toliko utakmica. Košarkašice Partizana su svoj meč 14. kola sa Slobodom odigrale unapred, a u redovnom 13. kolu, za nedelju dana gostuju Voždovcu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter