0
Fudbal

Glumac Kazorla, proradio Tores

Objavljeno: 08.12.12 u 18:05

Odigrano je šest mečeva 16. kola Premijer lige, a pobede su zabeležili Arsenal, Čelsi, Norič i Sautempton.

Arsenal je dočekao Vest Brom i ko zna da li bi ekipa Arsena Vengera pobedila da u 26. minutu nije pao kao pokošen Santi Kazorla, a da ga niko nije dotakao. Dosuđen je penal, a Mikel Arteta je bio siguran izvođač. Još jedan jedanaesterac je rešio meč, a opet je pogodio Arteta za konačnih 2:0.

Čelsi je pobedio keipu Sanderlenda u gostima (3:1), a konačno je proradio Fernando Tores. U 11. minutu je Španac na asistenciju Edena Azara doveo plavce u vođstvo, a u finišu prvog poluvremena je bio siguran sa bele tačke. Na 3:0 povisio je Huan Mata, da bi Džonson postigao jedini gol za crne mačke.

KPR nikako da trijumfuje ove sezone. Gostovali su Viganu i odigrali 2:2. Poveo je Vigan golom Mekartija, ali su policajci preko Nelsena i Sisea preokrenuli rezultat. Ipak, u 76. minutu Mekarti je izjednačio i sprečio ekipu Harija Rednapa da upiše prviu pobedu.

Norič je neočekivano savladao Svonsi u gostima sa 4:3! Sjajan meč u kome su kanarinci golovima Vitakera, Basonga i Holta došli do 3:0, a labudovi su se vratili pogotcima Mičua i De Guzmana. Meč rešava Snodrgas u 77. minutu, da bi Miču dao još jedan gol u samom finišu meča za konačnih 3:4.

Sautempton je golom Pančiona savladao Reding, dok su Aston Vila i Stouk odigrali meč bez golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter