0
Auto Moto

D`Ambrozio ne odustaje

Objavljeno: 08.12.12 u 16:38

Džerom D’Ambrozio kaže da još uvek radi na tome da sebi obezbedi mesto u nekom timu naredne sezone, ali belgijanac priznaje da to neće biti lak zadatak.

D’Ambrozio je debitovao sa Marusjom prošle godine, ali nije uspeo sebi da obezbedi ugovor za 2012. Bio je izabran od Lotusa kao rezerva ove godine, i vratio se na stazu kao zamena za Grosjeana na GP Italije, kada je francuz bio kažnjen sa jednom trkom zbog čestih incidenata. Za sada, postoji mogućnost samo u timovima Marusje, Katerhama, Fors Indije i Lotusa koji još uvek nisu potvrdili drugog vozača, d’Ambrozio kaže da će biti teško naći uhlebljenje.

„Ništa još nije potvrđeno, još uvek radimo na tome. Teško je, videćemo šta će biti, vreme sporo prolazi a jedino ono će reći šta će na kraju biti. Sezona je gotova i ljudi koji donose odluke i koji drže sve u svojim rukama će verovatno uskoro doneti odluke. Veoma je teško jer ima dosta dobrih vozača za svega nekoliko mesta. Neki su sa iskustvom, a neki bez…Sve što mogu da kažem je da ja stvarno volim F1 i da jako volim da se nađem na startnom gridu iako nisam bio u najbržem automobilu. Uživao sam na Monci mnogo. To je ono što volim da radim i boriću se do kraja da ostanem u F1 koliko god mogu“.

D’Ambrozio je izjavio da ne namerava da bude negde zamena ako ne bude uspeo da nađe ful tajm anganžman. Prošle nedelje je testirao Mercedesovo DTM vozilo i verovatno će prihvatiti i to ako se ne nađe u F1. „Videćemo uskoro, najteže je ne voziti, ako moram da budem zamena i ove godine, videću šta mi je za činiti…“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter