0
AdmiralBet ABA Liga

Svesni smo važnosti utakmice

Objavljeno: 07.12.12 u 14:56

Krilni-centar crveno-belih Boris Savović je kao najavu za ovu utakmicu dao mini intervju za klupski sajt.

„Svesni smo težine i važnosti utakmice. Znamo šta nas čeka i znamo da je jako teško pobediti Budućnost na njenom terenu. Zato ćemo svi do jednog pružiti maksimum i trudićemo se da zabeležimo još jednu pobedu. To ćemo moći da ostvarimao samo ako budemo igrali veoma čvrsto i agresivno, a borbenost bude na nivou iz prethodnih mečeva“počeo je priču Boris Savović.

Svojevremeno je Savović bio starter u timu Budućnosti i zato odlično poznaje po kom principu funkcioniše tim iz Podgorice:

„Trener Dejan Radonjić uvek se trudi da formira ekipu koja može dugo da igra zajedno. I ove sezone Budućnost ima dosta mladu ekipu sa nekoliko iskusnijih igrača kao što je Čedomir Vitkovac koji igra u vrlo dobroj formi. U prošlom meču sa Bilbaom igrali su na jednu loptu što je dovoljan pokazatelj njihovog kvalitet. Takođe, zanemarljiv faktor svakako neće biti ni publika, jer je atmosfera u Morači  odlična.“

Na pitanje da li činjenica da osam godina Zvezda nije pobedila u Podgoricu stvara dodatno opterećenje Savović je rekao:

„Nema pritisak. Istina je da Zvezda dugo nije slavila u Podgorici, ali za nas to predstavlja dodatni motiv. Svaka utakmica za nosi posebnu draž, ima specifičnu težinu. Svesni smo šta evenutalnom pobedom dobijamao i željni smo da dokažemo da to možemo da uradimo. Osnova za to imamo, jer smo u dobroj formi, atmosfera u ekipi je izvanredna, dišemo kao jedan i to ćemo pokušati da iskoristimo“ zaključio je Savović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter