1
Domaći fudbal

Nema frke u Zvezdi

Objavljeno: 07.12.12 u 18:01

 

U Zvezdi je sve po starom. Dragan Džajić je kandidat za predsednika, Aleksandar Janković ostaje trener, a Nebojša Čović i dalje priča o dugu od 48 miliona evra.

Kako će sve ostale funkcije biti podeljene biće poznato do 22. decembra, kad je zakazana promocija istih.

– Pitanje smene trenera Aleksndar Jankovića za mene nije ni postojalo, već je ta priča nametnuta. Niko ne razmišlja o novom treneru. Naša žlja je bila da se obratimo kada se sve završi i nađemo rešenje šta dalje činiti.

Trener nam je objasnio kako je želeo da skrene pažnju igračima i da ih na taj način motiviše, što je prihvaćeno. Nikako ne može da bude svejedno da li je razlika tri ili šest bodova. Sale ima punu podršku i on će u narednom periodu sačiniti plan priprema.

U ovom trenutku mogu da govorim samo kao predsednik ove komisije za stabilizaciju i finansije, a o drugim stvarima kako će teći  klub, možemo da govorimo samo kada ja kao kandidat budem izabran i ukoliko bude izabran – rekao je Džaja.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter