0
AdmiralBet ABA Liga

I Budućnost se nada pobedi

Objavljeno: 07.12.12 u 16:53

„Crvena zvezda je formirala tim evroligaškog kvaliteta, a ove sezone igra veoma dobro. Ima kvalitet koji je valorizovala sa 11 pobeda zaredom. Bez poraza je u Eurokupu, ima iskusan tim, pokriven na svim pozicijama i sa velikim mogućnostima u igri“, rekao je Radonjić na konferenciji za novinare.

On je istakao da Budućnost ima naporan ritam koji ostavlja malo vremena za oporavak i pripremu.

„Pripremamo se da odigramo najbolje protiv Crvene zvezde. Verujem u momke, u karakter tima i siguran sam da će nesrećan poraz dodatno podići motivaciju i da će, i pored umora, dati sve od sebe“, rekao je Radonjić.

On je istakao da je Crvena zvezda na svim pozicijama pokrivena sa više od dva igrača.

„Imaju mogućnost da igraju na dva fronta bez ikakvih problema. Osim kvaliteta, imaju i iskustvo. Jako su šuterski moćni i naša odbrana će morati da bude na možda i na najboljem nivou ako želimo da ih savldamo. Oni su do sada pokazali da imaju visok kvalitet u fazi napada, a dolaskom novog trenera napravili su napredak u odbrani“, rekao je Radonjić.

 

Reprezentativni bek Crne Gore Aleksa Popović kazao je da je Crvena zvezda odličan tim, sastavljen za sam vrh ABA lige.

„U velikom su naletu, imaju 11 pobeda zaredom. Biće teško, ali igramo na našem terenu. Moramo da igramo agresivno, strpljivo svih 40 minuta i da pokušamo da napravimo dobar rezultat“, rekao je Popović.

Utakmica u dvorani Morača počeće u 19 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter