0
Evropske lige

Espanjol ne može sa dna

Objavljeno: 07.12.12 u 23:30

U prvom meču 15. kola Primere Espanjol je kao domaćin odigrao 2:2 sa Seviljom, a mogu da se zahvale i za taj bod Rejesu koji je u prvom poluvremenu za šest minuta dobio dva žuta kartona pa su gosti igrali sa desetoricom od 39. minuta. Ali i svojoj gluposti za primljeni gol u nadoknadi sa igračem više.
Espanjol je poveo golom iz jedanaesterca u 13. minutu koji je iskorstio Verdu, ali je samo 11. minuta kasnije sudija Munjiz pokazao na belu tačku i na drugoj strani, a siguran izvođač je bio Rakitić. Zatim je Rejes isključen, a novo vođstvo ekipi Havijera Agirea doneo je svojim prvim golom u dresu Espanjola Simao Sabrosa u 60. minutu, samo nakon 60 sekundi u igri (zamenio Fontea). Iako su imali igrača više povukli su se domaći, što je u najgorem momentu po njih kaznio Alvaro Negredo u 91. minutu.
Espanjol je na ovaj način propustio idealnu priliku da pobegne sa dna i opasne zone, pa sada naravno ostaju na začelju sa 11 bodova koliko ima i La Korunja, dok je Sevilja 10. sa 19 bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter