0
Evropske lige

Zasluženo prvi

Objavljeno: 06.12.12 u 18:20

Glavna poluga tima iz Varšave je srpski fudbaler Miroslav Radović koji svojim asistencijama pronalazi napadače Legije kojima posle nije teško da pronađu put do mreže rivala.

Radović već sedmu sezonu brani boje Legije koja ni po koju cenu ne želi da se odrekne usluga veznog fudbalera.

„Cene me u klubu i u svakom prelaznom roku suočavaju se sa mogućnošću da me prodaju, budući da dobijam ponude. Ipak, ni oni, a ni ja ne žurimo. Sedam sezona sam u Legiji, zadovoljan sam odnosom ljudi prema meni. S druge strane, niko ne može da zna šta će neki naredni prelazni rok doneti“, zagonetan je Radović.

Odlična forma Miroslava Radovića se oslikava i na uspeh kluba u domaćem prvenstvu, mada u Evropi nisu imali zapaženu ulogu.

„Atmosfera u timu je sjajna, ali to je i logično pošto nam dobro ide. Igramo iznad proseka i po mom mišljenju smo zasluženo prvi. Meni je drago što sam cenjen, a jedino ostaje žal što u ovoj polusezoni nisam postigao više golova. Nadam se da ću u nastavku sezone biti podjednako efikasan i u asistencijama ali i u realizaciji“, istakao je Radović.

Poslednju utakmicu jesenjeg dela prvenstva Poljske Legija igra u petak 7. decembra kada će na megdan aktuelnim šampionima fudbalerima Slaska.

„Svi priželjkujemo pobedu jer nas rival inspiriše da damo sve od sebe. Pored toga, dužnici su nam s početka sezone kada su nas pobedili u Superkupu Poljske“, zaključio je Radović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter