0
Ostali sportovi

„Ukrajinke nas baš namučile“

Objavljeno: 06.12.12 u 21:00

Reprezentacija Srbije posle dosta muka stigla je do veoma važnog trijumfa nad selekcijom Ukrajine od 25:23. Jedna od najboljih na meču bila je Sanja Damnjanović koja je postigla 5 golova.

„Napatile smo se, nisu nam funkcionisali ni odbrana, ni napad. Taman kada je trebalo da se odvojimo na četiri-pet golova razlike mi promašimo zicer i psihološki padnemo. To nas je mnogo koštalo, ali mi je drago što smo pobedile. Bolje je ovako da pobeđujemo nego da padamo u formi“, izjavila je Damnjanovićeva posle meča.

Najefikasnija uz Damnjanoviću na ovom meču bila je Jelena Popović koja je rekla da je ovaj meč bio izuzetno težak.

„Bilo je pakleno. Opet smo osećale mali pritisak, jer smo morale da pobedimo kako bismo prošle u drugi krug, a Ukrajina je pružila dobar otpor. Toliko smo se umorile da nemamo snage ni da se radujemo ovom trijumfu“, rekla je Popovićeva.

Srbija će u sledećoj utakmici igrati protiv Češke i tada će biti odlučeno ko će u narednu rundu uz reprezentaciju Norveške. Meč je zakazan za subotu, 8. decembra od 20:15 časova u beogradskoj Areni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter