0
Evrokupovi

Remi za kraj

Objavljeno: 06.12.12 u 23:09

U poslednjem kolu grupe H Lige Evrope Partizan je na stadionu u Humskoj pred oko 3500 gledalaca protiv Rubina odigrao nerešeno 1:1.

Po velikoj hladnoći igrači oba tima u prvih 20. minuta nije viđeno ništa zanimljivo na terenu, tek prvu šansu na meču imao je Ivanov kada je šutirao glavom preko gola.

Gosti su idealnu priliku u prvom poluvremenu propustili u 27. minut kada je Karadeniz dobro šutirao, a Petrović još bolje intervenisao.

To je bilo sve što je moglo da se vidi u prvom delu igre, pa su odmah pošto je sudija ozančio kraj prvih 45. minuta igre brže bolje otišli u svlačionicu da se ugreju.

U nastavku meča ponovo je Partizan prvi zapretio, kada je Tomić odlično uposlio Sašu Markovića ali je ovaj loše šutirao.

Međutim isti igrač je u 53. minutu doveo crno – bele u vođstvo kada je jednu posle dodavanja njegovog prezimenjaka Lazara Markovića sjajno šutirao i savldao golmana gostiju.

Radost Partizana kratko je trajala jer je posle sedam minuta Rondon sa peterca lako savladao Petrović.

I posle primljenog gola Partizan je nastavio sa napadima, a ostala je sporna situacija kada je golman gostiju Arleuskis oborio Lazara Markovića ali se glavni sudija nije odlučio da pokaže na belu tačku.

Šansu za novo vođstvo crno – beli su propustili u 66. minutu kada je posle jednog lošeg šuta Šćepovića lopta nekako stigla do Lazara Markovića koji je iz idealne pozicije jako loše šutirao.

Do kraja meče nije bilo većih uzbuđenja pa je Partizan remijem završio svoje ovogodišnje učešće u Ligi Evrope.

Iz ove grupe dalje su pršli Inter i Rubin, dok su Partizan i Nefči završili takmičenje.

Partizan: Petrović, Miljković, Ostojić, Ivanov, Volkov, Smiljanić, S. Marković, Saša Ilić, Tomić (od 74. Jojić), L. Marković (od 90. Knežević), S. Šćepović (od 72. M. Šćepović).
Rubin: Arlauskis, Kuzmin, Ansaldi, Orbaiz, Kasaev (od 62. Davidov), Eduardo (od 75. Jeremenko), Šaronov, Markano, Karadeniz, Boketi i Rondon.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter