1
Domaći fudbal

Ne živimo u Švajcarskoj

Objavljeno: 06.12.12 u 14:58

Sastanak rukovodstva Partizana s igračima održan sinoć, ipak nije bio redovan, kako to pokušava da predstavi predsednik Dragan Đurić, već vanredni, ali odavno zakazn. Tako kaže kapiten Saša Ilić, koji kaže da ne treba dizati veliku prašinu zbog toga što se igračima duguje novac.

„Treba da budemo svesni da ne živimo u Švajcarskoj, nego u Srbiji, pa su stoga kašnjenja s isplatama sasvim normalna stvar. Međutim dugo sam u klubu i nikada se nije dogodilo da igrači ostanu bez svog novca, pa tako neće ni sada.

Sinoćnji sastanak s rukovodtsvom nije bio iznenadni, već je bio zakazan. Pričali smo o zaostalim primanjima i dobili smo čvrsta uverenja da će svi igrači biti ispoštovani. Nema razloga da sumnjam u to“, kaže Ilić.

 

 

 

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Ne živimo u Å vajcarskoj | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Whats up. Very nice web site!! Guy .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally…I’m happy to locate a lot of helpful information right here within the article. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter