0
Evrokupovi

Hettrik Matavža u Napulju

Objavljeno: 06.12.12 u 21:42

Liverpul je na gostovanju savaldao Udineze sa 0:1. Jedini gol na meču viđen je u 23. minutu a delo je Džordana Hendersona. Na meču je viđeno sedam žutih i jedan crveni karton koji je dobio Paskvale. Udineze je imao svoje šanse a do nerešenog ishoda mogli su da stignu i na samom kraju utakmice ali je Di Natale šutirao preko gola.

U drugom meču grupe A Jang Bojsi su na svom terenu savladali Anži sa 3:1. Domaćini su poveli u 38. minutu preko Zaratea, da bi u 41, minutu Ahmedov izjednačio rezultat. Na 2:1 za Bojse povećao je Kostanco, da bi konačnih 3:1 postavio Gonzales u 52. minutu

U grupi B Hapoel iz Tel Aviva pobedio je kod kuće Akademiku sa 2:0, a strelci za domaće bili su Mare u 56. i Maman u 80. minutu utakmice.

Drugi meč iste grupe doneo je pobedu Vikotrije nad Atletikom iz Madrida od 1:0, a strelac jedinog gola na meču Pročaška u 26. minutu meča.

Grupa C donela je duele AEL-a iz Limasola i Olimpika iz Marseja koju su domaćini dobili sa 3:0. Prvi gol viđen je u 41. minutu a strelac je bio Sa.

Drugi gol na meču čekao se do 79 minuta kada je golama gostiju savldao Edmar, da bi konačnih 3:0 za AEL postavio Žunior u 82. minutu.

U Istanbulu je Fenrbahče koji je igrao praktiično sa drugim timom dočekao Borusiju iz Menhengladbaha, a Nemci su slavili sa 0:3. Cigreči je u 23. minut doveo goste u vođstvo, na 2:0 povećao je Hanke u 28. iz penala, a končan rezultat postavio je Jong u 79 minut meča.

U grupi D Bordo je u na svom terenu pobedio Njukasl sa 2:0, a dvostruki strelac na meču bio je Diabete u 29. i 73. minutu.

Maritimo je u drugom meču grupe D na svom terenu pobedio Briž rezultatom 2:1. U 19. minutu Goncalo je doveo domaće u vođstvo, da bi tek pred kraj utakmice bila viđena preostala dva gola. Prvo je Rafaelov iz penala izjednačio rezultat u 85. minutu, da bi konačnih 2:1 postavio Heldon samo dva minuta kasnije.

U grupi E Kopehnagen je na svom terenu remizirao sa Steauom a strelci su bili Rusesku za goste u 73. minutu i Vetokole u 87. za Kopenhagen.

Drugi meč u grupi odigran je u Štutgartu gde su „švabe“ poražene od Moldea sa 0:1, a jedini gol na meču postigao je Angan u 45. minutu igre.

U poslednjoj grupi koja je igrala u treminu od 19 časova Dnjepar je sa 4:0 savladao Stokholm. Kalinić je iz penala doveo domaće u vođstvo u 20. minutu. Na 2:0 povećao je Zozulja u 39. da bi isti igrač u 52. postigao i treći gol za Dnjepar. Konačnih 4:0 postavio je Kravčenko u 86. minutu

Drugi meč grupe  F doneo je pobedu PSV-a nad Napolijem u gostima od 1:3. Junak pobede nad napolitanicma bio je Matavš koji je upisao het trik, a jedini gol za Napoli postigao je Edison Kavani.

U nokaut fazu su prošli: Liverpul, Anži, Viktorija Plzen, Atletiko Madrid, Fenerbahče, Borusija Menhengladbah, Bordo, Njukasl, Steaua, Štutgart, Dnjepar i Napoli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter