0
Auto Moto

Hernandez i Laverti

Objavljeno: 06.12.12 u 12:45

Joni Hernandez i Majkl Laverti će se naredne godine takmičiti u timu PBM (Paul Bird Motorsports) u MOTO GP šampionatu, potvrđeno je danas. Posle njihove prve sezone u MOTO GP šampionatu, tim će se proširiti i uleteteti u novu sezonu sa dva CRT bajka za 2013.

Hernandez se pridružio PBM pošto je debitovao u najjačoj klasi sa timom Avintia Blusens, dok je Majkl Laverti u najjaču klasu došao iz Britanskog Superbajk šampionata.

„Sada smo finalizovali sve detalje ugovora i jako mi je drago što mogu da objavim da će obojica, Joni i Majkl naredne sezone biti u našem MOTO GP timu naredne sezone“ rekao je vlasnik tima Pol Bird. „Naučili smo dosta toga ove sezone i planiramo da se borimo sa najjačim CRT timovima, i ne vidim razlog zašto ne bi mogli“

Britanac Džejms Elison, koji je završio sezonu kao četvrti najbolje plasirani vozač CRT motora sa 35 osvojenih bodova, nedavno je izgubio svoje mesto u timu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter