0
Evrokupovi

Golovi Tadića i Đurđića

Objavljeno: 06.12.12 u 23:38

U grupi G Lige Evrope odigran je samo jedan meč i to Genk – Basel na kome nije bilo golova, pošto je susret između Sportinga i Videotona odložen.

U Partizanovoj grupi u drugom meču Inter je na „Meaci“ sa Nefčijem odigrao nerešeno 2:2. Livaja je u 9. minutu doveo neroazure u vođstvo. Tek u drugom delu igre viđena su preostala tri gola. Prvo je Sadikov u 52. minutu izjednačio, da bi dva minuta kasnije Livaja svojim drugim golom na meču ponovo doneo Interu prednost, a konačnih 2:2 postavio je Kanales u 89. minutu utakmice.

U grupi I Atletik Bilbao i Sparta iz Praga odigrali su bez golova,. dok je Lion na svom terenu pobedio Makabi sa 2:0. Golove za Francuze postigli su Sar u 15. i Benzia u 58. minutu.

Lacio je u Sloveniji lako izašao na kraj sa Mariborom, bilo je 1:4 u meču grupe J. Flokari je bio dvostruki strelac za goste, a pored njega za Lacio su još pogađali Radu i Kozak,dok je jedini gol za Maribor bio delo Tavaresa.

Drugi meč ove grupe odigran je na Vajt Hart Lejnu gde je Totenhem sa 3:1 svladao Panatinaikos. Adebajor, Dempsi i Defo bili su stelci za domaćina, dok je Zeka postigao počasni gol za goste.

Grupa K donela je dva minimlaca. Bajer iz Leverkuzena je golom Ridela pobedio Rosenborg, dok je Rapid u Beču pogodkom Alara savldao Metalist.

U poslednjoj grupi Lige Evrope, grupi L Helsinborg je u gostimsa pobedio Tvente sa 1:3. Đurđić je već u 6. minutu doveo Helsinbor u prednost, da bi Bedoja u 22. minutu povećao na 2:0, a treći gol za goste postigao je Sorum u 67. minutu. Počasni gol za Tvente delo je srpskog reprezentativca Dušana Tadića u 74. minut meča.

U drugom meču L grupe Levante i Hanover odigrali su nerešeno 2:2. Gosti su poveli preko Stindla u 18. minutu, a prednost Hanovera udvostručio je Ja u 26. minutu igre.

U 49. minut meča Rodrigez je smanjio zaostatak domaćih, da bi konačnih 2:2 postavio Ibora u 90. minut meča.

U dalju fazu takmičenja LE prošli su Lion, Sparta, Lacio, Totenhem, Metalist, Bajer, Hanover i Levante

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter