in ,

Bošković: Šta hoće Norvežani?

U Srbiji je definitivno moda da vas sportisti i sportski funkcioneri ubeđuju da ono što ste videli nije tačno. Bolje oni znaju šta je istina, nego što ste vi mogli da vdite sopstvenim očima.

Tako dolazimo u situaciju da selektor srpskih rukometašica Saša Bošković negira da je na meču s Norveškom došlo do incidenta s jednom skandinavskom igračicom.

„Ne znam o kom incidentu pričate. Ne znam ni šta hoće ti Norvežani. Sve je to smešno. Pa, pogledajte snimak i videćete da to nema veze s istinom“, kaže Bošković, a preko konstatacije da se na snimku vide kako vuče Norvežanku prelazi kao da ništa nismo rekli:

„Nisam ja bio pored nje, nego ona pored mene u autu, ali to je sve nebitno. Ukoliko je zaista nešto bilo zašto su ćutali do sada. Ma to je sigurno neki njihov rat. Očigledno su mislili da će se prošetati kroz ovo Evropsko prvenstvo, pa sad vrše pritisak.“

Ne znam ja šta Norvežani hoće i da li vrše pritisak, ali vrlo dobro znam šta sam video. Bošković stoji na svom mestu, Norvežanka je s obe noge u terenu, a selektor Srbije je povlači za dres.

Sale izvini, ipak, više verujem svojim očima.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Promenjena pravila

Ne živimo u Švajcarskoj