0
Fudbal

Vreme je za jaču ligu

Objavljeno: 05.12.12 u 17:34

Fudbaleri Helsinborga u četvrtak uveče će odigrati poslednji takmičerski meč u 2012. godini protiv holandskog Tvente u okviru grupne faze Lige Evrope.

„Naravno da utakmice bez takmičarskog značaja nisu podjednako zanimljive, ali ja na Ligu Evrope gledam kao na veliki izazov i sa nestrpljenjem čekam utakmicu“ izjavio je Nikola Đurđić.

Meč između Helsinborga i Tventea bi mogao biti i poslednji u dresu ove švedske ekipe za Nikolu Đurđića kome ističe šestomesečna pozajmica iz norveškog Haugesunda.

„I dalje je situacija oko moje budućnosti nejasna. Nadam se da će se do kraja meseca to rešiti i da ću od januara imati priliku da se dokažem u nekoj boljoj ligi“ istakao je on.

Srpski fudbaler ističe da još uvek nema konkretnih ponuda, ali da Helsinborg ima pravo preče kupovine.

„Helsingborg ima pravo otkupa ali još uvek od njih nisam dobio povratnu informaciju šta će se desiti. Očekujem da se to reši u narednih desetak dana“, rekao je Đurđić.

Inače, kako smo ranije objavili za Đurđića se interesuju brojni klubovi među kojima se ističu Fulam i Roma.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter