0
Evrokupovi

Seltik u nokaut fazi!

Objavljeno: 05.12.12 u 22:50

Seltik je u osminifinala Lige šampiona! Bilo im je potrebno da pobede ekipu Spartaka, a da Benfika u meču 6. kola grupe G ne pobedi Barselonu!
Seltik je u neverovatnom meču na Seltik Parku savladao Spartak iz Moskve sa 2:1! Rusi su odigrali odličan meč i uopšte nisu došli u Škotsku da bi pustio Seltik, već su se borili. Prvi je poveo Seltik golom Hupera posle velike greške Insauraldea u 21. minutu, ali do kraja poluvremena Spartak uspeva da izjednači. Emanuel Emenike je uposlio Arija, koji je na sjajan način lobovao Forstera u 39. minutu. Mučio se Seltik da bi došao do vođstva, ali im je u tome pomogao sudija Feliks Brih koji je dosudio krajnje sumnjiv jedanaesterac u 81. minutu. Odgovornost je preuzeo Kris Komons, raspalio po lopti koja je prvo udarila u rečku, ali je ipak završila u golu. Do kraja meča videli smo crveni karton za Kalstroma posle starta nad Komonsom, koji nije mogao da nastavi meč, ali to nikome ne smeta jer je Seltik u osmini finala!

Benfika ima za čim da žali, jer su bili jako blizu pobede na Kamp Nou! Barselona je u ovaj meč ušla sa drugim timom i mogli su lisabonski orlovi to da iskoriste, međutim Lima je bio potpuno dekoncentrisan i promašio je sve živo! Neverovatno šta je napadač Benfike promašivao u prvom poluvremenu, imao je tri 100% šanse, međutim to mu nije bilo dovoljno da postigne gol. Mesi je ušao u 58. minutu ne bi li postigao 85. gol u ovoj godini, ali izgleda da je veliku grešku napravio Vilanova. U 79. minutu je Argentinac imao šansu da dovede Barsu u vođstvo, promašio i zatim ostao da leži na zemlji. Iznet je na nosilima, povreda kolena je pitanju… Videćemo koliko je ozbiljno…
TABELA: Barselona 13, Seltik 10, Benfika 8, Spartak 3.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter