0
Domaći fudbal

Partizanovci opet pretili upravi

Objavljeno: 05.12.12 u 21:50

Mirnu, tihu i finu situaciju u Partizanu, kakvom je predstavljaju ili možda čak i vide čelnici kluba, s vremena na vreme preseče neki skandalčić. Juče je to bila obustava rada prvotimaca, a danas je najava da bi isto moglo da se dogodi i na početku priprema za prolećni deo sezone.

Naravno, ukoliko ne bude novca.

Prvotimci su danas u 18.00 časova imali sastanak s predsednikom Draganom Đurićem, potpredsednikom Brankom Ružuićem, gensekom Darkom Gruborom, sportskim direktorom Ljubišom Tumbakovićem, članovima UO Albertom Nađom, Rašom Babićem…

Iako Dragan Đurić tvrdi da je to uobičajeni sastanak koji on praktikuje već dve godine, činjenica je da se nikada nije dogodilo da pred utakmicu gotovo kompletna uprava razgovara s igračima.

Zapravo, igrači su zapretili da neće odigrati utakmicu protiv Rubina, ali se posle ubeđivanja došlo do kompromisa – meč će se odigrati, za pobedu će svakli igrač biti isplaćem soma i po evra, a do Nove Godine će dobiti deo zarada kako bi imali za praznike, dok će ostatak leći do početka priprema.

Ukoliko se to ne dogodi, igrači su rekli da neće doći na početak istih.

A onda sledi objašnjenje uprave. Idemo redom.

Ljubiša Tumbaković je jedini stao i s novinarima popričao nekoliko sekundi i rekao:

– Otkud vi? Žurim na večeru, a i nemam šta da kažem. Pitajte predsednika i potpredsednika neka vam oni kažu šta je bilo – rekao je Tumba.

Potpredsednik Branko Ružić je preko portparola Nenaad Danilovića, telefonskim putem poručio da nema šta da komentariše, a predsednik Dragan Đurić, takođe telefonskim putem rekao:

– U pitanju je uobičajena zajednička večera pred veliku utakmicu i nema tu ničega čudnog – da bi na konstataciju kako je čudno da na večeru uoči meča dođu svi igrači, čak i oni koji nisu u karantinu dodao:
– Ne znam ja ko igra, a ko ne igra. To vidite s sportskim direktorom. Samo znam da je sto bio pun.

Na njegovu žalost, fasada sportskog centra u Zemunu je staklena, pa se videlo da su igrači posle sastanka s rukovodstvom ponovo ušli u restoran, što znači da su tek tada otišli da večeraju.

Zanimljivo je i to što je Teleoptik napustio i trener Vladimir Vermezović i to u društvu generalnog sekretara Darka Grubora.

Navodno, su otišli da pričaju o modelu kako da dve strane raskinu saradnju, ali to još nije potvrđeno.

Sve u svemu, uobičajena situacija u Partizanu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter