0
Fudbal

Hulk stiže u Čelsi?

Objavljeno: 05.12.12 u 16:42

Pred sam kraj prelaznog roka Zenit je od Porta kupio Brazilca Hulka i to je bio jedan od najznačajnijih transfera prethodnog prelaznog roka. Ali… Odmah kada su on i Vitsel stigli u Zenit, nastao je haos u ekipi Lućijana Spaletija, Denisov i Keržakov su bili izbačeni iz tima, a kada su se strasti konačno smirile, na meču poslednjeg kola LŠ u Milanu Hulk je izveden iz igre zbog loše partije, a zbog toga nije hteo ni da se pozdravi sa Spaletijem! Sada je izgledno da će Hulk napustiti Zenit, a to je upalilo crveni alarm Romanu Abramoviču i Rafi Benitezu, pa postoji realna mogućnost da Brazilac stigne na Stamford Bridž!

Čelsi traži napadača, Tores golove daje samo na treningu (ako je za verovati Benitezu), a najverovatnije će prvo doći na pozajmicu, sa opcijom da se ugvor narednog leta otkupi. I sve ovo nekako izgleda kao unapred dogovoreno, zar ne?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter