0
Evrokupovi

Bez zvižduka molim

Objavljeno: 05.12.12 u 14:59

Eto, fudbaleri Partizana još tih 90 i kusur minuta protiv Rubina da otaljaju i idu negde po nekim Maldivima, Sejšelima ili Dominikanama. Para imaju, to nije problem, a samim tim je neistina i da je juče bilo nekog štrajka.

Sve je naravno zla namera novinara, koji su instruisani od strane kojekakvih tajnih organizacija s ciljem da se uništi harmonija u Humskoj. Stoga, više ne pišem o negativnim stvarima, već samo potenciram one pozitivne.

„Štrajka nije bilo, već je u pitanju bio običan sastanak koji se malo odužio i zbog toga se kasnilo s treningom. Neistina je da sam igrače čekao na terenu, već sam i ja bio prisutan na sastanku“, kaže trener Vladimir Vermezović i dodaje:

„Igramo utakmicu protiv ozbiljne ekipe i verujem da nam motiv neće manjkati, bez obzira na činjenicu da meč nema takmičarski karakter, ali imamo svaki drugi motiv.

Svesni smo da na tribinama neće biti mnogo navijača, ali ono malo što ih dođe, neka budu strpljivi i neka nam ne zvižde. Videćete, Rubin je ozbiljan tim i trebaće nam podrška s tribina da pružimo dobru partiju.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter