0
Košarka

Vajt: Nikolić nas vodi prema uspehu

Objavljeno: 04.12.12 u 16:08

Košarkaši Radničkog iz Kragujevca prikazuje kako sezona odmiče igraju sve bolje. U poslednjem kolu Jadranske lige bili su sigurni protiv Zadra i u regionalnoj ligi trenutno zauzimaju šestu poziciju.

Dobra timska igra jedan je od ključeva uspeha ekipe Miroslava Nikolića, što potvrđuje i Amerikanac Teriko Vajt.

Njegov dolazak u Radnički je iznenadio mnoge jer je 22-godišnji košarkaš prošle godine bio član Detroit Pistonsa gde, zbog povrede, nije dobio šansu da se dokaže.

“Tim naporno radi kako bi ostvario cilj,  a to je plasman u plej-of i moraćemo da održimo ovaj zamah i da nastavimo da pobeđujemo “ rekao je Vajt.

On je takođe istakao i da tandem iskusnih igrača koji čine Aleksandar Ćapin i Ratko Varda ulivaju dodatno samopouzdanje ostalim igračima, kao i da sa dobrim instrukcijama trenera Nikolića treba očekivati nove uspehe.

“Ćapin i Varda su sjajni igrači, kao mnogi moji saigrači i svi pratimo instrukcije trenera Nikolića i njegovim vođenjem mogu da vidim još više pobeda” rekao je 22-godišnji košarkaš.

Naredni meč Radnički igra u Kragujevcu protiv Splita, u okviru devetog kola ABA lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter