1
Fudbal

Preminuo pretučeni sudija

Objavljeno: 04.12.12 u 00:15

Linijski sudija kojeg su pretukli mladi fudbaleri u Holandiji preminuo je od zadobijenih povreda, prenosi agencija Tanjug.

Četrdesetjednogodišnjeg Riharda Nivenhujzena pretukla je u nedelju grupa fudbalera starosti izmedju 15 i 16 godina neposredno posle utakmice izmedju nižerazrednih klubova Nijv Slotena iz Amsterdama i Bujtenbojsa iz Almerea.

Mediji navode da su mladi fudbaleri tokom utakmice neprestano vredjali nesrećnog sudiju i da su ga nakon meča više puta udarali u glavu.

Nivenhujzen se žalio na bolove i odmah je prebačen u bolnicu, gde je konstatovano da ima teže oštećenje mozga, zbog čega je danas preminuo. Policija je odmah uhapsila napadače koji su optuženi za nanošenja teških telesnih povreda sa smrtnim posledicama.

„Apsolutno je zastrašujuće da tako nešto može da se dogodi na holandskim sportskim borilištima. To više nema nikakve veze sa sportom“, izjavila je holandska ministarka sporta Edit Šipers.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Preminuo pretučeni sudija | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello, i think that i saw you visited my blog thus i came to „return the favor“.I am attempting to find things to improve my website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter