1
Domaći fudbal

Kapiten još godinu dana

Objavljeno: 04.12.12 u 15:07

Jedan je Ilić kapiten! Jedan i jedini. Bez obzira da li ste partizanovac, zvezdaš ili navijač nekog trećeg kluba, morate da priznate kako je Saša Ilić vanserijski fudbaler.

To se vidi u njegovim igrama, jer Partizan s njim i bez njega nije isti tim. Upravo zbog toga, odlučeno je da Ilić ugovor s srspkim šampionom produži za još godinu dana, baš kao što je to učinio i u julu mesecu.

Produžićemo ugovor s Sašom Ilićem na još godinu dana. Nikola Ninković je, uprkos velikoj razlici u godinama bio planiran da bude njegova zamena, takoreći naslednik, mada mislim da u njemu ne treba tražiti novog Saleta – kaže trener Partizana Vladimir Vermezović.

 

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Kapiten joÅ¡ godinu dana | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’m not sure where you’re getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this image1

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter