in ,

Bošković: Bravo devojke

Igra viđena u meču protiv Norveške mora da zadovolji svakog navijača reprezentacije Srbije, a selektora  sigurno jeste. On kaže da je ponosan na svoje igračice, koje su namučile velikog protivnika i ibile nadomak osvajanja boda.

– Ispunili smo ono što smo zacrtano pre početka utakmice, a to je da namučimo protivnika. Odigrali smo pravu utakmicu, s mnogo utrošene energije i bili blizu da osvojimo taj jedan bod i velika je šteta što u tome nismo uspeli.

Međutim, ja sam ponosan na devojke. To je pristup igri koji očekujem i sada idemo dalje. Pred nama su naredne utakmice u kojima treba da odigramo upravo ovako kao večeras i nadamo se uspehu – kaže Bošković, dok kapiten Andrea Lekić dodaje:

– Ostaje veliki žal za propuštenom šansom. Drugo poluvreme smo odigrale fenomenalno, pogotovo u odbrani, jer smo znale da tu leži ključ uspeha. U finišu smo izgubile nekoliko lopti, koje su možda prouzrokovale ovakav rezultat, ali posle svega moram da budem zadovoljna. Ostaju nam još dve utakmice u kojima želimo da ostvarimo isto toliko pobeda, kako bismo što više bodova prenele u drugi krug.

Autor: Podrazumevani veb mesta

Serbian sports journalist, NBA analyst

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Umalo senzacija

Zenit u Ligi Evrope