0
Domaći fudbal

I stranac je opcija

Objavljeno: 03.12.12 u 11:50

Danas tokom dana trebalo bi da bude poznato da li će Aleksadnar Janković ostati trener Crvene zvezde. Sve činjenice, uključujići i to da je igračima rekao da odlazi, govore u prilog tome da ćemo na Marakani videti novog trenera, ali bolje da sačekamo odluku Radne grupe.

Ipak, jedan njen član, Zoran Stojadinović već je počeo da razmatra opciju novog šefa struke i izneo je svoje stanovište po tom pitanju.

“ U ovoj situaciji, ako se budem ja pitao, novi trener bi trebalo da bude stranac pre neko neki domaći stručnjak. Iz hiljadu razloga. “ Rekao je Stojadinović i postom objasnio zašto: “Počev od selektora preko ostalih trenera priča se kako na njih utiču menadžeri, da oni određuju ko će doći, a ko otići, pa i igrati u nekoj utakmici. Iz tog razloga sam za stranca, jer na njega ne bi niko mogao da utiče sa strane, ni Ramadani, ni Stojadinović, ni bilo ko treći.”

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter