in ,

Pravi se Englez

Izvinjavam se svima zbog toga što sam juče napisao kao je posle meča Spartak Zlatibor voda – Partizan došlo do nemilih scena.

Nepromišljeno sam napisao kako su se igrači jurili po terenu, zlonamerno sam pustio izjavu trenera crno-belih Vladimira Vermezovića, o tome kako je razdvajao igrače po terenu….

Sve se to nije dogodilo. Sve je to izmišljotina.

To što sam ja video uživo, to što je to moglo da se vidi i u TV prenosu ne znači ništa, jer sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković tvrdi da on ništa od toga nije video, a kad je to tako, onda to znači da to i ne postoji.

„Koji incidenti u Subotici? Ja to ništa nisam video, niti mi je bilo ko rekao da se išta dogodilo tamo, a bio sam prisutan. Ne znam stvarno. Morate da pričate s nekim drugim, ja nisam najbolji sagovornik“, kaže Tumbaković.

Diskusija

Odgovorite
  1. When I first saw this title Pravi se Englez | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Thanks for the tips shared on your own blog. Something also important I would like to talk about is that weight loss is not information on going on a dietary fad and trying to get rid of as much weight as you’re able in a few months. The most effective way to lose weight is by taking it bit by bit and obeying some basic guidelines which can assist you to make the most out of your attempt to shed weight. You may know and already be following some tips, but reinforcing know-how never affects.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Voša ispala iz Kupa EHF

Inter teško, četvorka Udinezea