0
Evropske lige

Arnautović razvalio Hofenhajm

Objavljeno: 02.12.12 u 17:30

U 15. kolu Bundes lige Hofenhajm je dočekao Verder iz Bremena i doživeo ubedljiv poraz od 1:4 (0:2). Od početka utakmice u ekipi Verdera igrao je Aleksandar Ignjovski i proveo na terenu svih 90 minuta.

Početak meča obeležila je agresivna igra obe ekipe. Gosti iz Bremena dolaze do vođstva golom Štefana Predla u 21. minutu. Štoper Verdera je glavom lobovao loše postavljenog Koena Kastelsa nakon centaršuta Kevina de Brujna. Izabranici tomasa Šafa vrlo brzo su duplirali prednost munjevitom akcijom koju je završio Marko Arnautović u 29. minutu.

Ekipa Markusa Babela je na startu drugog dela igre prepolovila prednost Verdera golom Salihovića u 50. minutu. a onda na scenu stupa Marko Arnautović prvo fantastičnim golom iz slobodnog udarca u 73. minutu, da bi potom svojim trećim golom postavio konačnih 1:4 u 79. minutu.

Verder se posle ove utakmice popeo na 8. mesto sa 21 bodom, dok su fudbaleri Hofenhajma u opasnoj zoni na 16. poziciji sa 12 osvojenih bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter