0
AdmiralBet ABA Liga

Trojkom protiv Zadrana

Objavljeno: 01.12.12 u 18:52

Košarkaši Radničkog su savladali ekipu  Zadra rezultatom 92:79  u prvom meču 11. kola regionalne ABA lige.

Ni u jednom trenutku pobeda Šumadinaca nije dolazila u pitanje. Radnički je odlično pucao trojke i dobio svaku četvrtinu osim poslednje kada je u zadnjih par minuta došlo do malog opuštanja. Mogla je ova pobeda da bude i mnogo ubedljivija pošto su Kragujevčani vodili i 20 razlike ali verujem da im i pobeda od 13 koševa ne smeta mnogo.

Odlično su Kragujevčani šutirali trojke, pgotovu u prvom poluvremenu kada su serijom 10-2 sa dve trojke Ćapina stekli prednost koju nisu ispuštali do kraja meča. Ruku na srce igrali su domaći sa mnogo oscilacija ali su se brzo pribrali u par navrata kada je Zadar bio u naletu. Još jednom velikom serijom od 14-2 u trećoj četvrtini domaći su stekli veliku prednost pa je Muta do kraja mogao i da odmori malo ključne igrače. U tom periodu Zadar se serijom 13-2 primakao i upeo da ublaži poraz.ž

Najbolji kod Kragujevčana su bili Ćapin sa 16 i Vajt sa 15 poena. Radnički sada ima 6 pobeda i 5 poraza dok Zadar tone sa skorom 3-8.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter