1
AdmiralBet ABA Liga

Maksimalna ozbiljnost protiv Širokog

Objavljeno: 01.12.12 u 23:10

Košarkaši Crvene zvezde Diva su prethodnih nedelja bili nezadrživi, a žele da tako ostane i posle nedeljnog popodneva, kada u beogradski hram košarke ”Pionir” stižu gosti iz Širokog Brijega. Krilni igrač crveno-belih Marko Simonović, od koga se očekuje da u narednom periodu eksplodira na parketu, realno gleda na ovaj izazov.

 

„Sigurno da smo favoriti, ali neće biti lako, jer Široki uvek ide punom snagom i ulazi u meč sa mnogo energije. Igraju dobro, imaju trenera koji ih dugo vodi, tako da nema nikakvog opuštanja sa naše strane. Činjenica je da smo u seriji od devet pobeda, ali to nikako ne sme da nas zavara. Dakle, maksimalna ozbiljnost se podrazumeva“ kaže krilo crveno-belih.

 

On tvrdi da su crveno-beli dobro skenirali rivala iz Hercegovine.

 

„Godinama unazad, Široki je srpskim klubovima bio težak protivnik. Ove sezone, imaju mladu, poletnu ekipu, koja ima dosta dobrih šutera. Predvodi ih odlični centar Darko Planinić, koji je trenutno jedan od najboljih igrača regionalne lige. Ipak, ako u duel sa predstavnikom Bosne i Hercegovine uđemo ozbiljno i predano, onako kako znamo, siguran sam da pobeda neće doći u pitanje rekao je Simonović

 

Posle neverovatne serije od devet pobeda, u ABA ligi i Evrokupu, košarkaši Crvene zvezde dobijaju sveveću podršku publike.

„Nadam se da će i u nedelju uz nas biti veliki broj navijača Zvezde. Voleo bih da dvorana „Pionir” ponovo bude puna, iako ime protivnika nije toliko atraktivno. Smatram da smo zaslužili podršku navijača, što smo ove sezone više puta potvrdili dobrim igrama“ zaključuje košarkaš Zvezde

 

 

Utakmica u dvorani Pionir igra se u nedelju od 17 časova.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Maksimalna ozbiljnost protiv Å irokog | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I not to mention my guys were reading the good techniques located on your site while quickly developed a horrible suspicion I never thanked the website owner for them. The men came consequently joyful to see all of them and have in effect undoubtedly been loving those things. Thank you for genuinely quite accommodating as well as for considering variety of exceptional guides millions of individuals are really eager to be informed on. My very own honest regret for not saying thanks to earlier.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter