0
Evropske lige

Labudovi ubili tobdžije, građanima gorke karamele

Objavljeno: 01.12.12 u 18:09

Dva velika iznenađenja viđena su u popodnevnom programu 15. kola Premijer lige, Svonsi je savladao Arsenal na Emirejtsu, a Everton je uzeo bod Sitiju na Itihadu! Od favorita slavili su Liverpul i Totenhem, dok je Vest Brom neočekivano poražen na svom terenu od Stouka.

Arsenal je kao apsolutni favorit dočekao ekipu Svonsija, ali to nisu opravdali. Labudovi su tokom celog bili mnogo bolji, Šćešni je branio sve, ali u 88. minutu nije ništa mogao. Mur je uposlio sjajnog Mičua, koji bez problema rešava situaciju jedan na jedan. Tobdžije su bile potpuno bezidejne u napadu, a kada su svi krenuli napred, Miču je u kontri opet ostao sam sa golmanom Arsenala i još jednom to iskoristio i postavio konačnih 2:0!

Siti je dočekao Everton u derbiju kola, a građani opet nisu uspeli da savladaju neverovatnu ekipu Dejvida Mojesa. Karamele su povele golom Maruana Felainija, a bod Sitiju doneo je sa bele tačke Karlos Tevez (prethodno oboren Edin Džeko). Inače, Kolarov je bio u startnoj postavi, ali je izašao već u 7. minutu zbog povrede i zamenio ga je Zabaleta.

Liverpul je dočekao Sautempton i prosto je neverovatno da su crveni dali samo jedan gol! Imali su toliko šansi da se to ne može ni opisati, pogađali su okvir gola i Šelvi i Suarez, a gol odluke dao je Danijel Ager posle centaršuta Glena Džonsona.

Totenhem je u gradskom derbiju kao gost savladao Fulam sa 3:0, a sve golove su pevci dali u drugom poluvremenu. Sandro je načeo ekipu Martina Jola, da bi ih dokusurio fenomenalni Džermejn Defo sa dva gola. VBA je dočekao Stouk i potpuno neočekivano ostao bez bodova. Ekipa Stiva Klarka je bila favorit, ali nisu uspeli da probiju sjajnu odbranu gostiju, koji su do pobede došli zahvaljaujući golu Vajtheda u 75. minutu.

KPR jednostavno ne može da pobedi ove sezone. Dočekali su policajci Aston Vilu i remizirali 1:1! Tim iz Birmingema je poveo golom Breta Holmana u 8. minutu, ali je jako brzo Makki izjednačio. Međutim, do kraja susreta nije bilo golova, iako je KPR šutirao ka golu protivnika čak 16 puta (11 udaraca u okvir gola). Policajci ostaju poslednji sa samo 6 bodova iz 15 mečeva i bez pobede. Ne pomaže ni Hari Rednap.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter